Vesti iz fudbala

Dinamo iz Kijeva slavio ubedljivo protiv Brondbija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2024 21:35
Četiri gola postigao je Dinamo na današnjem meču MN Press
Četiri gola postigao je Dinamo na današnjem meču

Čini se da je Dinamo iz Kijeva spreman za prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Partizana. Rival crno-belih slavio je u prijateljskoj utakmici protiv Brondbija 4:0, a samo dan ranije igrao je protiv Šalkea nerešeno 2:2.

Strelci za Dinamo  bili su Popov, Curenko, Andrijevski, dok je konačan rezultat postavio Pihaljonok, na dodavanja Jarmolenka.

 

 

Inače, Kijevljani su meč počeli u sastavu koji nije do sada ima veću minutažu, ali su od srednine drugog poluvremena zaigrali u najboljem sastavu i u potpunosti nadigrali rivala.

Za razliku od Partizana koji ove nedelje igra prvi prvenstveni meč u novoj sezoni protiv Napretka, Dinamu predstoji još jedna prijateljska utakmica protiv Mamelodija 17. jula.

Dinamo je igrao u sastavu: Neškeret /46. Buščan/, Vivčarenko /62. Dubinčak/, Popov /62. Mališ/, Bražko /62. Andrijevski/, Šepeljev /62. Lonvejk/, Vološin /46. Jarmolenko/, Vanat /62. Suprijaga/, Lonvejk /33. Pihaljonok/, Karavajev /62. Timčuk/, Bujalski /62. Carenko/, Bilovar /62. Djačuk/.