Vesti iz fudbala

Nikola Milenković pregovara o transferu u Notingem Forest: Fiorentina traži visoko obeštećenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.07.2024 21:54
Nikola Milenković, fudbaler Fiorentine, raspoložen za prelazak u Notinegem Forest Guliver
Nikola Milenković, fudbaler Fiorentine, raspoložen za prelazak u Notinegem Forest

Zbog visokog ugovora, Nikola Milenković je posle sedam godina postao balast za kasu Fiorentine, ali ima klubova koji jedva čekaju da ga dovedu u svoje redove, pa se tako pročulo da je Notingem Forest već počeo pregovora sa pouzdanim štoperom "ljubičastih".

Poznati fudbalski insajder Fabricio Romano tvrdi da je Englezima baš stalo da za novu sezonu i mnoge posle angažuju iskusnog centralnog defanzivca, što podrazumeva i isplatu nemalog obeštećenja, jer popularni Bleki ima još tri godine važećeg ugovora s klubom iz Firence. 

Za sedam godina na "Artemio Frankiju", nekadašnji igrač Partizana odigrao je 264 utakmice, postigao 17 i namestio pet golova. Nije, međutom, imao sreće da uzme neki trofej sa "violom", iako je igrao jedno finale Kupa Italije i dva puta se borio za pehar u Ligi Konferencije.

Njegova trenutna tržišna cena iznosi 15.000.000 evra, a trenutna primanja su mu nešto viša od tri miliona u istoj valuti, pa će pomenuti premijerligap morati fino da se isprsi ako hoće da obezbedi njegov potpis.