Vesti iz fudbala

Anhel di Marija, ipak, ne napušta Benfiku ovog leta: Argentinac ostaje lisabonski "orao"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2024 11:40
Anhel di Marija odlučio da ostane u Benfici i sledeće sezone Guliver/P Photo/Paulo Duarte
Anhel di Marija odlučio da ostane u Benfici i sledeće sezone

Anhel di Marija slovio je za već viđeno pojačanje Intera iz Majamija, ovog leta, ali je došlo do obrta pa će slavni Argentinac umesto da zapuca u američki klub ostati u svojoj voljenoj Benfici. Najmanje još sledeću sezonu.

Tako barem tvrdi pouzdani majstor za dobijanje ovakve vrste poverljivih informacija, Fabricio Romano. U tom slučaju bi tridesetšestogodišnji vezista portugalskog velikana nastavio da ispisuje istoriju "orlova" sa "La Luža". 

Uskoro bivši reprezentativac Argentine, u čijem dresu će probati da dobije još jedno finale Kopa Amerike (15. jul, 02.00, TV Arena 1 Premium), upravo u Lisabonu je počeo evropski deo bogate karijere.

Njen član bio je od 2007. do 2010, a onda je prošle godine ponovo zadužio isti dres. U međuvremenu je pravio velike stvari i s Realom iz Madrida, Mančester junajtedom, Juventusom i Pari Sen Žermenom.

Pored  klupskih trofeja može da se pohvali i najvrednijom titulom s nacionalnim timom, pošto su on, Lionel Mesi i ostali "gaučosi" osvojili titulu na Svetskom prvenstvu 2022. u Kataru.