Vesti iz fudbala

Crvena zvezda s Taljaresom na TV Arena sport: Kraj turnira u Sankt Peterburgu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2024 09:07
Fudbaleri Crvene zvezde igraju zadnji meč na turniru u Sankt Peterburgu MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde igraju zadnji meč na turniru u Sankt Peterburgu

Fudbaleri Crvene zvezde već su odranili trofej na "Kupu prijateljstva" u Sankt Peterburgu, pa će im današnji meč s Taljaresom u istom gradu na reci Nevi (17.00, TV Arena 1 Premium) biti samo provera više na pripremama ua početak sezone 2024/25. 

 

 

Pobeda protiv Zenita, ostavila je izabranike Vladana Milojevića tamo gde su se našli prošlog leta u ovo vreme, u trenerskoj eri Baraka Bahara, jer su prethodno dobili i Soči  a konkurencija imala slabiji učinak, ali će gledati da turnr završe bez kiksa i u trijumfalnom raspoloženju. 

S pozicija apsolutnog favorita, jer osvajač poslednjeg prvenstva i Kupa Srbije, odnosno učesnik grupne faze prošle Lige šampiona, ima posla s višestruko poraženim argentinskim Taljeresom, pa bi sve osim trijumfa crveno-belih bilo iznenađenje.

 

 

Imajući u vidu takav odnos snaga, ali i blizinu meča prvog kola nove sezone Mozzart Bet Superlige Srbije, protiv debitanta u najvišem rangu - Jedinstva s Uba, 20. jula na stadionu "Rajko Mitić", za očekivati je da struka malo "promeša karte".

U meri da to ne okrnji ofanzivnu oštricu poslovično ambicioznog tima, jer Katai, Ivanić, Endiaje, Olanjinka, Glazer, Điga, Dalsio i ostali žele u "trećoj brzini" da krenu u odbranu duple krune i po jesen u elitnom evropskom klupskom takmičenju.