Vesti iz fudbala

TSC pobedio Šahtjor iz Donjecka: Vulić skinuo "skalp" učesnika Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2024 20:31
Miloš Vulić, fudbaler TSC-a, doneo pobedu protiv Šahtjora iz Donjecka MN Press
Miloš Vulić, fudbaler TSC-a, doneo pobedu protiv Šahtjora iz Donjecka

Fudbaleri TSC-a na impresivan način su završili s igranjem prijateljskih mečeva ovog leta, pošto su u susret startu Mozzart Bet Superlige Srbije savladali ni manje ni više nego Šahtjor iz Donjecka - 1:0 (1:0).

Pre povratka s priprema, ekipa iz Bačke Topole savladale je osvajača 15 titula prvaka Ukrajine i učesnika grupne faze nove faze Lige šampiona, elitnog evropskog takmičenja u kom su "rudari" umeli i da igraju nokaut rundu.

Jedini, ali slavlja i ohrabrenja pred početak nove domaće sezone vredan gol pao je već u 4. minutu, kada je Miloš Vulić nadmudrio Riznjika. Pozitivan utisak dopunjuje i činjenica da je akter poslednje Lige Evrope imao šansi i za jaču razliku, ali je Marku Lazetiću i Ifetu Đakovcu nedostajalo više koncentracije u realizaciji. 

Da sve bude još bolje i lepše po tim novog trenera Deana Klafurića, izabrancii njegovog prethodnika Žarka Lazetića su samo dan ranije imali još jedan test i uspešno ga prošli protiv Austrije iz Klagenfurta. 

Pobedu na generalnoj probi iskreirali su starteri: Ilić, Vlalukin, Capan, Krstić, Petrović, Milosavljević, Radin, Đakovac, Vulić, Ćirković i Lazetić, plus rezervisti Pejić, Pantović, Banjac.