Vesti iz fudbala

Lionel Mesi zbog povrede upitan za četvrtfinale Kopa Amerika: Odluka u zadnji čas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.07.2024 10:35
Lionel Mesi, argentinski fudbaler, možda propusti meč s Ekvadorom Guliver/AP Photo/Julio Cortez
Lionel Mesi, argentinski fudbaler, možda propusti meč s Ekvadorom

Fudbalska reprezentacija Argentine u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu nastavlja odbranu titule na Kopa Amerika, ali možda se u bitku s Ekvadorom (03.00, TV Arena 1 Premium) upusti bez vođe i najjačeg aduta Lionela Mesija.

Kapiten aktuelnog šampiona sveta povredio se u drugom kolu grupne faze, protiv Čilea, zbog čega ga nije bilo u protokolu utakmice sa Peruom, a sada je veliko pitanje da li će moći da pomogne ekipi u meču bez popravnog. 

"Sačekaćemo još nekoliko sati pre nego što donesemo konačnu odluku. Uvek je bolje imati još jedan dan", rekao je selektor Argentine, Lionel Skaloni, na poslednjoj konferenciji za medije, a preneli mediji. 

 

 

Naravno, njemu je jako stalo da u ofanzivi ima takvog velemajstora pasa, driblinga i šuta kakav je legendarni sin Barselone, bivša zvezda Pari Sen Žermena i sadašnji član Intera z Majamija.

"Pokušaćemo da ga integrišemo u tim. Ako ne bude spreman, potražićemo najbolje rešenje za ekipu. Mislim da je dobro da odradi trening", gaji kakvu-takvu nadu strateg "gaučosa". 

Utakmica između Argentine i Ekvadora biće odigrana sutra u Hjustonu, a Skaloni poštuje protivnika u borbi za polufinale.

"Ekvador je uvežban tim sa dobrim igračima i dobrim trenerom. Oni su jedan od najboljih timova na Kupu Amerike. Imaju realne šanse da se bore za titulu", zaključio je Skaloni.

 

Cup tree provided by Sofascore