Vesti iz fudbala

Žarko Lazetić "petardom" započeo rad sa Makabijem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2024 22:43
Žarko Lazetić je pokazao fudbalsko umeće na treningu Makabija TV Arena sport/ Screenshot
Žarko Lazetić je pokazao fudbalsko umeće na treningu Makabija

Žarko Lazetić napustio je TSC i preuzeo Makabi iz Tel Aviva a večeras je upisao i prvi trijumf. Na pripremnom meču u Poljskoj savladan je Ruh iz Horzova od čak 5:0.

Perez i Bitom u prvom, Van Overem sa dva gola u drugom uz autogol doneli su srpskom stručnjaku prvu radost na klupi, ali i prvi reper za dalji rad. Imaće mladi stručnjak dosta vremena da dovede ekipu na nivo za šampionat Izraela, jer on startuje 24. avgusta, ali ga već 23. i 30. jula očekuje drugo kolo kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona. Rival će mu biti pobednik duela izmešu Virtusa i rumunskog FCSB.

Vlasnik kluba Mičel Goldher uveren je da je Lazetićevo angažovanje dobar potez za Makabi.

"Srećan sam što mogu da poželim dobrodošlicu Žarku i njegovom timu u Makabi Tel Aviv. Bio sam veoma impresioniran Žarkovom mentalnom snagom i jasnom metodologijom, što je nesumnjivo doprinelo kontinuitetu njegovih trenerskih dostignuća kao trenera. Žarko je razumeo ciljeve koji ga očekuju u Makabiju i spreman je da naporno radi kako bi unapredio klub napred i ostvario dostignuća. Molim vas, pridružite mi se u dobrodošlici Žarku i ostatku stručnog štaba, želimo mu veliki uspeh", poručio je Goldher.