Vesti iz fudbala

"Bratski kup" iz Moskve na TV Arena sport: Partizan u večernjem terminu otvara turnir sa Dinamom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.07.2024 11:42
Partizan će tokom priprema u Rusiji odigrati dve kontrolne utakmice MN Press
Partizan će tokom priprema u Rusiji odigrati dve kontrolne utakmice

Posle kratkih priprema u Sloveniji, fudbaleri Partizana nastavljaju da tempiraju formu za novu takmičarsku godinu. Danas ih očekuje prvi od dva duela koje će odigrati na "Bratskom kupu" u Rusiji, a na startu drugog dela priprema crno-beli odmeriće snage sa Dinamom iz Moskve.

Duel crno-belih i ruskog tima na programu je danas od 18:30 časova, uz direktan prenos na Areni 1 Premium.

Uz Partizan, još jedan srpski tim učestvovaće na "Bratskom turniru" u ruskoj prestonici. U pitanju je OFK Beograd, a pored naših klubova i Dinama, na turniru koji će trajati do 7. jula, igraće takođe i CSKA iz Moskve.

Upravo je on naredni rival Partizanu 7. jula, dok su mečevi OFK Beograda zakazani za 4. i 6. jul.

"Za nas je velika čast da budemo deo ovog turnira. Imamo jake mečeve i protivnike i videćemo gde smo u ovom trenutku pre Lige šampiona i Superlige Srbije. Naravno, za nas je specijalan meč koji igramo sa našom braćom. Moramo da znamo šta možemo protiv ovakvih timova, jer nas slični timovi očekuju. Uzbuđen sam jer ćemo videti šta nam je u ovom trenutku potrebno", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije u Moskvi.

 

 

Podsetimo, Stanojević je u Moskvu poveo 24 igrača i tri golmana.

Na spisku se nalaze: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić, Nikola Antić, Marko Živković, Svetozar Marković, Nejtan de Medina, Nihad Mujakić, Bojan Kovačević, Nikola Simić, Aleksandar Filipović, Aleksandar Šćekić, Kervin Arijaga, Mateja Stjepanovic, Leonard Ovusu, Goh Jung Džun, Aleksa Janković, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid, Ksander Severina, Aldo Kalulu, Nemanja Nikolić, Mateus Saldanja, Đorđe Jovanović i Samed Baždar.

Raspored "Bratskog kupa" u Moskvi

Dinamo - Partizan (3. jul)
CSKA - OFK Beograd (4. jul)
Dinamo - OFK Beograd (6. jul)
CSKA - Partizan (7. jul)