Vesti iz fudbala

Aleksandar Dragović ponovo želja Olimpijakosa: Sada je lakše, jer Grci ne moraju da plaćaju obeštećenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2024 08:58
Aleksandar Dragović u dresu CRvene zvezde MN Press
Aleksandar Dragović u dresu CRvene zvezde

Još početkom godine u januarskom prelaznom roku se pislao kako grčki Olimpijakos želi da angažuje Aleksandra Dragovića, a sada se po pojedinim medijima u ovoj zemlji pojavljuje ista informacija.

Pre šest meseci transfer nije mogao da bude relaizovan jer su u Crvenoj zvezdi procenili da im je iskusni štoper potreban u drugom delu sezone, što se pokazalo kao ispravna odluka, a sada kada mu je ugovor sa srpskim šampionom istekao, Dragović je ponvo interesantan Pirejcima.

Aktuelni osvajač Lige konferencija ima celo leto da kompletira tim, budući da za razliku od drugih grčkih klubova ne mora da igra kvalifikacije, već ima zagarantovano mesto u Ligi Evrope

Zato u Atni neće žuriti sa izborom novih igrača, već studiozno razmatraju sve opcije, a reprezentativac Austrije je svakako u njihovom "tefteru", tom pre što ne bi morali da plaćaju nikakvo obeštećenje, a dobili bi igrača vrhunskog kvaliteta.

Pored Dragovića, Olimpijakos, kako navode grčki meidji, razmatra  mogućnost da angažuje nekadašnjeg srpskog reprezentativca uzrasta do 19 godina, Lijanka Vojnovića, koji je kasnije odlučio da nastupa za Brazil, ali ne sa mnogo uspeha.