Vesti iz fudbala

Veliko iznenađenje za Partizan i OFK: Krasić i Tošić u sastavu CSKA za Kup braće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.06.2024 17:43
Nekadašnji reprezentativci Srbije ponovo će obući dres CSKA MN Press
Nekadašnji reprezentativci Srbije ponovo će obući dres CSKA

Kao što je dobro poznato, fudbaleri Partizana i OFK Beograda će se u julu zaputiti u Rusiju, gde će u ulozi počasnih gostiju CSKA iz Moskve, ulepšati Kup braće. "Romantičari" će četvrtog jula odigrati svoj meč sa Armejcima, dok će crno-beli odmeriti snage sa istim protivnikom tri dana kasnije. 

Da sama velelepna manifestacije ponese sentimentalnu i patriotsku notu, pobrinuli su se domaćini beogradskih klubova. Naime, CSKA je danas na svojim zvaničnim medijima oglašavanja objavio da će za pomenute mečeve, čuveni plavo-bordo dres, u kome su prikazivali neke od najboljih partija u karijeri, obući bivši srpski reprezentativci, Zoran Tošić i Miloš Krasić. 

 

 

Što se Tošića tiče, on je imao prilike da nastupi i za "Armejce" i za Partizan. U CSKA je igrao  2010. do 2017. godine i u tom periodu se okitio sa deset trofeja, a onda se posle osam godina vratio u "parni valjak" na tri sezone. Što se Miloša tiče, on je nastupao u Moskvi od 2004. do 2010. godine i sa saigračima stigao do 13 priznanja. Iako nikada nije igrao za crno ili plavo-bele, nekoliko puta se dovodio u blisku vezu sa klubom iz Humske. 

Osim parnog valjka i ekipe sa Stare Karaburme, deo leta u Rusiji će provesti i Crvena zvezda koja će tradicionalno biti gost Zenita u Sankt Peterburgu. Tamo će, pored aktuelnog šampiona istočne Premijer lige, odmeriti snage sa Taljeresom i Bešiktašom.