Vesti iz fudbala

Marko Nikolić ponovo radi u Moskvi, ovog puta u CSKA: Ruski velikan potvrdio dolazak Srbina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.06.2024 12:47
marko Nikolić, srpski trener, preuzima ruski klub MN Press
marko Nikolić, srpski trener, preuzima ruski klub

Marko Nikolić nije fudbalski trener koji mora da brine za posao i dugo čeka nove ponude, pa je tako posle samo desetak dana od napuštanja Šabab Al Ahlija i Ujedinjenih Arapskih Emirata postao šef stručnog štaba CSKA iz Moskve, a ruski klub se pohvalio dogovorio saradnjom sa Srbinom.

"Armejci" su se na klupskom sajtu pohvalili da su „postigli dogovor o saradnji sa Nikolićem“ i da će uskoro uslediti i njegovo zvanično predstavljanje u ulozi velikog gradskog rivala Lokomotive, na čijoj je klupi naš pomenuti stručnjak pre nekog vremena sedeo. 

Uprava vicešampiona Rusije i osvajača njenog poslednjeg Kupa trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa Nikolićem, koji je posle napuštanja najveće države sveta u više navrata izjavljivao da želi opet da radi i živi u njoj.

Od njega se sada očekuje da već sledeće sezone donese titulu čekanu još od 2016. godine, imajući u vidu između ostalog njegove trofejne ambicije i praksu. Sa Partizanom je Nikolić uzeo poslednju duplu krunu, sa Videotonom osvojio i prvenstvo i kup Mađarske u različitim sezonama, dok je Lokomotivu vodio do Kupa Rusije. 

Isto nacionalno takmičenje osvajao je u UAE, a i slovenačku Olimpiju je ostavio na drugom mestu u ligi, pre nego što je na pravdi boga dobio otkaz. Sad je u još većem klubu nego što je Lokomtiva. Sa dvojicom fudbalera čije mogućnosti odlično poznaje, Srbima Sašom Zdjelarom i Milanom Gajićem.