Vesti iz fudbala

Čestitam Zvezdi, več sledeće godine da mi osvojimo Kup: Aleksa Vukanović veruje u ovu generaciju Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2024 10:13
Aleksa Vukanović MN Press
Aleksa Vukanović

Nisu uspeli fudbaleri Vojvodine da osvoje Kup Srbije, u finalu su poraženi od Crvene zezde koja se tako okitila "duplom krunom", a Novosađanima ostaje žal za propuštenom prilikom.

Prvotimac kluba sa "Karađorđa", Aleksa Vukanović ne krije nezdovoljstvo zbog prouštene šanse, jer smatra da su on i njegovi saigrači prikazali dobru igru.

"Čestitam Zvezdi na osvojenom Kupu. Bila je ovo utakmica koju smo morali da dobijemo, ali smo je nažalost izgubili. Napravili smo nekoliko grešaka iz kojih smo primili golove, uspeli smo da se vratimo, ali bilo je kasno", poručio je Vukanović, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Ipak, bez obzira na poraz, Vukanović je naglasio da je ova generacija Vojvodine pokazala da ima veliki potencijal i najavio da bi već naredne godine mogao da bude osvojen trofej.

"Videli smo da možemo da dođemo do finala, a to je velika stvar. Verujem da ćemo opet biti u situaciji da se borimo za ovaj trofej, već sledeće godine, ali da mi podignemo taj pehar i da ga odnesemo u Novi Sad", istakao je Vukanović koji je krajem prošle godine produžio ugovor sa Novosađanima.