Vesti iz fudbala

Hoćemo da osvojimo četvrtu "duplu krunu" u nizu: Srđan Mijailović pun samopouzdanja pred finale Kupa Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2024 10:29
Fudbaleri Crvene zvezde žele četvrtu duplu krunu u nizu MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde žele četvrtu duplu krunu u nizu

Pred fudbalerima Crvene zvezde su još dve utakmce do okončanja uspešne sezone u kojoj su odbranili titulu šampiona. Prva od njih je u utorak u Loznici, gde će se u finalu Kupa Srbije sastati sa Vojvodinom i tim trenera Vladana Milojevića ima jasan cilj da i u tom takmičenju osvoji trofej.

Finale, kao finale uvek je neizvesno, zbog toga što se igra samo jedna utakmica i svaki pogrešan potez može skupo da košta ekipu, zbog čega iskusni Srđan Mijailović poziva na oprez.

"Ostale su još dve utakmice do kraja sezone. Pred nama je finale Kupa Srbije, igra se jedna utakmica, koja je ujedno prilika da obezbedimo i drugi trofej ove godine i osvojimo četvrtu 'duplu krunu' zaredom. Imamo iskustva kada su takvi mečevi u pitanju. Prisutna je velika želja da nastavimo dominaciju, a kao neko ko je dva puta osvajao nacionalni kup znam koliko je to značajno navijačima i svima u klubu. Neće biti ni malo lako, Vojvodina je sjajna ekipa, ali ćemo biti maksimalno spremni. Cilj je jasan, a to je da se u Beograd vratimo sa trofejom", istakao je Srđan Mijailović za klupski sajt. 

Samo pet dana nakon finalnog susreta Kupa Srbije, na stadionu Crvene zvezde će biti rganizovana proslava osvajanja šampionske titule.

"Radujemo se proslavi titule, siguran sam da će biti fantastična, kao i svake godine kada su tribine Marakane ispunjene. Čuli smo da se priprema spektakl, te i ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na stadion, kako bismo zajedno proslavili osvajanje 35. titule, ali i kako bi nas po poslednji put u ovoj sezoni bodrili na Marakani. Znamo da period bez utakmica posebno teško pada zvezdašima, a prilika da još jednom uživaju na našem stadionu pred pauzu je upravo meč protiv Čukaričkog i poslednje kolo Superlige Srbije", zaključio je Srđan Mijailović.