Vesti iz fudbala

"Plan igre" sa Lukom Jevtovićem ekskluzivno na TV Arena sport: Da bolje razumete fudbal kao igru

komentari (0)

Autor: Sašo Ilijoski

13.03.2023 16:30
"Plan igre" sa Lukom Jevtovićem ekskluzivno na TV Arena sport: Da bolje razumete fudbal kao igru TV Arena sport

Zašto je Arsenal trenutno lider u Premijer ligi, šta je to Mikael Arteta promenio kod "tobdžija", šta to ima Pep Gvardiola u organizaciji igre što Mančester siti pretvara u "gol mašinu", kako je to Liverpul pobedio Bornmut 9:0, pa izgubio od istog rivala posle nekoliko meseci 0:1? Odgovore na ta pitanja, ali i na mnoga druga iz esencije fudbala, potrudiće se da vam da Luka Jevtović u novom serijalu emisija "Plan igre", koje će se prikazivati ekskluzivno na kanalima TV Arena sport.

Jevtović je mlad fudbalski stručnjak koji se brzo profilisao kao jedan od najboljih analitičara u našoj zemlji. Ljubitelji fudbala i gledaoci TV Arena sport će imati tu privilegiju da će ponedeljkom u udarnim terminima imati priliku da u njegovoj autorskoj emisiji "Plan igre" moći da se dodatno edukuju o fudbalskoj igri kako bi je što bolje razumeli i pratili.

Prva emisija u serijalu "Plan igre" emituje se danas od 18.30 časova na TV Arena Premium 1 kanalu i sam autor veruje da će u 30 minuta gledaoci i ljubitelji fudbala imati lepu priliku kroz konkretne situacione prikaze da na delu vide detalje koji će im pomoći da dublje zadru u određene zahteve u igri. 

"Koncept je jasan, ideja emisije jeste da priča o fudbalu onako kako se govori unutar same igre, treneri sa igračima, treneri među sobom. Stvari u fudbalu su povezane, niko ne pobeđuje i ne gubi slučajno. Bavićemo se nekim detaljima koje gledaocima često promiču dok prate akcije, golove", objašnjava Jevtović.

Današnja prva emisija imaće dva dela.

"Specifično danas pričamo u dva bloka. pričaćemo o Totenhemu i o utakmici Bornmut - Liverpul. Potrudićemo se da objasnimo kako je to ekipa koja je pobedila Junajted 7:0 i savladala istu ekipu pre nekoliko mesecvi 9:0 sada izgubila 1:0."

Emisija će se prikazivati ponedeljkom u udarnim terminima i u početku će se baviti samo Premijer ligom.

"To je najkvalitetnija liga sa koncentracijom najboljih trenera na svetu. U prvim emisijama ćemo se baviti najjačom ligom na svetu", najavio je Jevtović.

S obzirom na premijeru koju je Luka imao u 169. večitom derbiju i na odjek njegovih izlaganja, ljubitelje fudbala na TV Arena sport u narednom periodu očekivaće jedna nova fudbalska emisija, pre svega edukativnog karaktera i sa jasnim konceptom. Uživajte...