Vesti iz fudbala

On je lažov i loša osoba, ne želim ime da mu izgovorim: Stoičkov nema lepo mišljenje o Van Galu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.10.2023 10:26
On je lažov i loša osoba, ne želim ime da mu izgovorim: Stoičkov nema lepo mišljenje o Van Galu Guliver/AP Photo/Matthias Schrader)

Legendarni bugarski fudbaler, Hristo Stoičkov sarađivao je tokom boravka u Barseloni sa holandskim stručnjakom Lujom van Galom, ali danas ne želi ni ime da mu  izgovori.

On je u razgovru za španske medije istakao da o iskusnom stručnjaku nema lepo mišljenje i da nikada ne bi veo da bude kao on.

"Tom čoveku ne želim ni ime da izgovorim naglas. Znam, on je odličan trener, ostvario je fenomenalne rezultate i njegove trenerske metode su bile veome korisne i to niko ne može da ospori. Ali kada pričamo o njemu kao čoveku, nemam ništa lepo da kažem. On je lažov i loša osoba", rekao je Stoičkov.

Bivša zvezda Barselone nije izjavila zbog čega ima takvo mišljenje o svom nekadašnjem treneru, samo je naglasila da se u životu trudi da ne bude kao on.

"Možda neko misli i da sam ja loša osoba, ali se trudim da budem što bolji. On je loš i u mom životu nema mesta za njega. On je niko i ne želim o njemu da trošim mi minut svog života i ne bih nikada voleo da budem kao on", rekao je Stoičkov