UEFA Liga šampiona

Rafinja sa stilom proslavio "stotku": Moj najbolji meč u Ligi šampiona tek dolazi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2024 08:25
Rafinja je briljirao protiv Bajerna Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Rafinja je briljirao protiv Bajerna

Barselona je prekinula seriju poraza od Bajerna i pobedom od 4:1 najavila da je ove sezone, čak i kada nema petoricu profilisanih startera, sa brojnim izdancima iz podmlatka može da pretenduje na najviši plasman u UEFA Ligi šampiona.

Bivši trener Bajerna Hansi Flik unapredio je i ubrzao igru Katalonaca, opustio je Brazilca Rafinju koji je sa trakom na ruci razmontirao odbranu Bavaraca i het-trikom uveličao svoj 100. nastup za "blaugranu".

"Velika noć za nas, srećan sam zbog načina na koji smo igrali, na koji smo pobedili velikog rivala i došli do druge pobede u Ligi šampiona. Sada razmišljam o "Klasiku". Najbolji meč u Ligi šampiona? Mislim da najbolji mečevi u ovom takmičenju tek dolaze za mene", istakao je Rafinja.

Posle dve sjajne predstave Reala i Barselone protiv nemačkih giganata Borusije Dortmund (5:2) i Bajerna (4:1), očekuje se spektakularan "Klasiko" u subotu na "Santijago Bernabeu" (21.00, TV Arena 1 Premium).

Barselona 6. novembra (21.00, TV Arena 1 Premium) dolazi na stadion "Rajko Mitić", a ako budu odigrali u istoj brzini kao protiv Bajerna srpskom šampionu bi bilo potrebno čudo da izbegne poraz.