UEFA Liga šampiona

Nije dobro, videćemo šta će biti: Arteta zabrinut zbog povrede Kalafjorija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2024 08:44
Trener Arsenala, Mikel Arteta Tanjug/AP Photo/Ian Walton
Trener Arsenala, Mikel Arteta

Stigao je Rikardo Kalafjori ovog leta u Arsenal, igrama je pokazao da će biti veliko pojačanje u poslednjoj liniji londonske ekipe, ali je u utorak uveče morao da napusti teren u 72. minutu susreta protiv Šahtjora u okviru trećeg kola Lige šampiona.

Povreda koju je zadobio na tom suretu zabrinula je sve navijače "tobdžija", a nakon izjave trebera Mikela Artete jasno je da i on sam ima mnogo briga oko toga.

 

 

"Nemam u ovom trenutku tačnu informaciju o čemu se radi, ali svakako ne izgleda dobro. Osetio je bol u kolenu, pokušao je da igra, ali nije mogao. Videćemo nakon detaljnijih lekarskih pregleda šta je po sredi", rekao je zabinuti Arteta.

Ipak, španski stručnjak ima razloga i za zadovljstvo, jer je njegov tim uspeo da ostvari važan trijumf u Ligi šampiona i napravi dobru uvertiru pred derbi meč Premijer lige protiv Liverpula koji je na programu u nedelju uz dirketan prenos na TV Arena sport.

"Imali smo pauzu zbog obaveza reprezentacija i neki igrači su zaista umorni, pa nisma ni očekivao da ćemo biti puni energije na ovom suretu, tim pre što smo pre dva dana odigrali meč u domaćem šampionatu. Pred nama je nekoliko dana odmora i rehabilitacije i ne brinite ništa, moji igrači će leteti na terenu protiv Liverpula", rekao je Aretata.