UEFA Liga šampiona

Hiter za Arenu posle trijumfa: Velika utakmica i zaslužili smo da pobedimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2024 21:12
Adolf Hiter je u karijeri bio i trener Ajntrahta Profimedia
Adolf Hiter je u karijeri bio i trener Ajntrahta

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka u trećem kolu UEFA Lige šampiona rezultatom 5:1 (2:1). Iako je klub iz Ljutice Bogdana pružio dobar otpor u prvom delu, pa čak i potencijalno oštećen za kazneni udarac u 43. minutu, "kneževi" su u nastavku potpuno preuzeli inicijativu i na kraju slavili. 

Posle utakmice je za Arenu govorio strateg ekipe iz francuskog šampionata, Adolf Hiter. 

"Jesam, zadovoljan sam. Velika utakmica i zaslužili smo da pobedimo. Promašili smo mnogo šansi posle prvog gola. Zvezda je grešila ali se dobro branila. Pokazali smo našu igru u nastavku", istakao je Hiter. 

Smatra Hiter da je njegova ekipa, ali i protivnička, odigrala dva različita poluvremena. 

"Prvo poluvreme je bilo slabije i manjeg intenziteta za nas. Zvezda je igrala odlično, i zasluženo je izjednačila. U nastavku smo zaigrali kako smo očekivali i planirali", naglasio je Hiter i na kraju dodao o Aleksandru Golovinu:  

"To je promena koju sam želeo da napravim. Moje mišljenje je bilo da on mora dobiti šansu jer uvek pravi veliku razliku u odnosu na protivnike. Nije imao sreće u nekim situacijama".

Podsećanja radi, Crvena zvezda i dalje posle tri utakmice nema nijedan bod u novosmišljenom formatu najelitnijeg evropskog takmičenja, dok je "kneževima ovo bio drugi trijumf, i sada imaju sedam bodova. U narednom kolu, ekipa iz Beograda će odmeriti snage sa Barselonom, dok Monako putuje u Bolonju

Sve mečeve našeg šampiona u Ligi šampiona možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.

 

Standings provided by Sofascore