UEFA Liga šampiona

Spajić utučen posle poraza: Nisam pametan, teško je govoriti...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2024 21:02
Uroš Spajić uklizava Takumiju Minaminu Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani
Uroš Spajić uklizava Takumiju Minaminu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka u trećem kolu UEFA Lige šampiona rezultatom 5:1 (2:1). Iako je klub iz Ljutice Bogdana pružio dobar otpor u prvom delu, pa čak i potencijalno oštećen za kazneni udarac u 43. minutu, "kneževi" su u nastavku potpuno preuzeli inicijativu i na kraju slavili. 

Posle utakmice je za TV Arena Sport govorio kapiten srpskog šampiona, Uroš Spajić, koji je bio osetno snužden zbog teškog poraza. 

"Pa dobro, igrali smo protiv sjajnog protivnika. Taj treći gol nas je poremetio totalno. Primili smo ga iz našeg gol-auta, nisam pamtan i teško je govoriti sada. Monako je zaslužio pobedu", rekao je razočarani Spajić. 

Potom je kapiten prokomentarisao gol u kome je on bio glavni učesnik, pošto se lopta od njega odbila Brilu Embolu. 

"Znamo ko je Embolo, sve su to u Monaku odlični igrači kao i on. Reprezentativac i sjajan momak. Imao je sreće da mu se lopta odbije na nogu... Mislim daleko od toga da su oni imali sreće, zaslužili su pobedu, a posle 5:1, teško je izdvojiti bilo koga od nas", dovršio je Spajić. 

Podsećanja radi, Crvena zvezda i dalje posle tri utakmice nema nijedan bod u novosmišljenom formatu najelitnijeg evropskog takmičenja, dok je "kneževima ovo bio drugi trijumf, i sada imaju sedam bodova. U narednom kolu, ekipa iz Beograda će odmeriti snage sa Barselonom, dok Monako putuje u Bolonju. 

Sve mečeve našeg šampiona u Ligi šampiona možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.