UEFA Liga šampiona

Singo poslao "projektil" ka Iliću: Ruka spasla crveno-bele od Embola, ali ne i od Minamina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2024 20:05
Vilfred Sing proslavlja svoj prvi gol na meču Profimedia
Vilfred Sing proslavlja svoj prvi gol na meču

Fudbaleri Crvene zvezde gube od Monaka sa 4:1 (2:1) u trećem kolu UEFA Lige šampiona. Iako je beogradski klub dobro otpočeo utakmicu, u drugom poluvremenu je niz loših reakcija doveo do velikog pada u igri, i na kraju praktično nedostižnog rezultata na semaforu. 

Već u 54. minutu, možemo reći da je započeo veliki pad srpskog šampiona. Naime, Vilfred Singo je "opalio" po lopti sa 25 metara toliko snažno i precizno, da je Marko Ilić samo mogao promatrati tresak svoje mreže. 

Potom je počelo da se odmotava klupko potopa. Bril Embolo je dva minuta kasnije dobio visoku loptu u šesnesterac i uspeo u gužvi sa Jong-Vu Seolom da je dovoljno dobro zahvati, i savlada nemoćnog golmana Zvezde

Ipak, posle provere VAR sobe, ispostavilo se da je Švajcarac rukom nadmudrio Ilića, te je sudija Tobajas Stiler poništio pogodak. 

Ovo je mogao biti vetar u leđa i znak za buđenje, ali nije dugo bilo potrebno Monaku da uradio ono što nije uspeo u 56. minutu. 

Ostalo je još 20 minuta do kraja utakmice, kada je Takumi Minamino doturio pas do Brila Embola. Nemoćni Milan Rodić je dao sve od sebe da zaustavi svoju kretnju u pogrešnom pravcu, ali je uspeo samo da se saplete i odigra rukom. Međutim, do penala nije došlo, s obzirom da je Švajcarac ponovo uposlio Japanca, koji je prilično lako došao do svog drugog gola na meču. 

Velika šteta, videli smo dve različite Zvezde u dva poluvremena, i ko zna šta bi se desilo da je sviran jedanesterac nad Piterom Olajinkom u 43. minutu.