UEFA Liga šampiona

Crvena zvezda u Monaku bez Omrija Glazera: Golman crveno-belih ne brani u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 16:03
Omri Glazer, izraelski golman, nije u konkurenciji za meč sa Monakom FK Crvena zvezda
Omri Glazer, izraelski golman, nije u konkurenciji za meč sa Monakom

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Monako, gde sutra s istoimenim timom igraju treće kolo Lige šampiona (18.45, TV Arena 1 Premijum), a na letu za Kneževinu nije bilo Omrija Glazera. 

Izraelski golman ostao je u Beogradu, najviše zbog obnovljene povrede, a delom i zbog nešto slabije forme u poslednje vreme, tačnije od trenutka kada se vratio među stative posle višemesečnog oporavka. 

Trener Vladan Milojević prinuđen je i da izvrši određene promene u liniji najbližoj čuvaru mreže. Izvesno je da neće biti ista kao u sudaru sa Interom, pre par nedelja.

Postojala je šansa da se reprezentativac Slovenije, Vanja Drkušić, oporavi od povrede zarađene na meču za "zmajčeke" u Ligi nacija, ali štoper nije još fit. I odlučeno je da nastavi sa terapijama, dok ne bude sasvim spreman za igranje. 

 

 

Odranije su povređeni Mirko Ivanić i desni bek Ognjen Mimović: pa je stručni štab sastavio spisak sa sledećim imenima: Marko Ilić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Jung Vu Seol, Uroš Spajić, Naser Điga, Stefan Leković, Milan Rodić, Rade Krunić, Dalsio Gomeš, Timi Maks Elšnik, Gelor Kanga, Andrija Maksimović, Luka Ilić, Katompa Mvumpa Silas, Aleksandar Katai, Piter Olanjinka, Nemanja Radonjić, Felisio Milson, Bruno Duarte i Šerif Endijaje.