UEFA Liga šampiona

Monako dobio veliko pojačanje pred meč sa Zvezdom u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 17:50
Fudblaeri Monaka Tanjug/AP Photo/Daniel Cole
Fudblaeri Monaka

Posle dva poraza u Ligi šampiona šansu da osvetle obraz na međunarodnoj sceni imaće fudbaleri Crvene zvezde u utorak, 22. oktobra, kada budu gostovali Monaku u sklopu 3. kola elitnog takmičenja.

Biće to duel protiv ekipe sa kojom Beograđani mogu da uđu u koštac za bodove, bez obzira što je tim iz Kneževine odlično startovao sezonu, a nekoliko dana pred početak tog okršaja, trener francuskog tima Adi Hiter saopštio je pozitivne vesti što se tiče igračkog kadra.

Na mesto startnog golmana vratio se Radoslav Majecki!

Poljski čuvar mreže koji je stigao proteklog leta kao zamena za Aleksandra Nubela, dobrim partijama izborio se za mesto prvog golmana u Monaku ispred Filipa Kona i biće u startnoj postavi za meč sa Crvenom zvezdom nakon što se oporavio od povrede skočnog zgloba koju je zaradio tokom pred sezone.

"Da, sutra će se Radek vratiti na gol. Pravimo promenu. Filip je bio naš broj jedan kada je stigao. Doveo nas je u neke dileme i napravili smo izmenu. Radek je jasno naš prvi golman. Filip je profesionalac, teško mu je da prihvati, ali podržava odluku. Nije lako za sve nas, ali kao treneri, moramo da donosimo takve odluke", izjavio je Hiter uoči meča sa Lilom.

Utakmica Monako - Crvena zvezda na programu je od 18.45 uz direktan prenos na Areni 1 Premium.
 

 

Standings provided by Sofascore