UEFA Liga šampiona

Monako oslabljen čeka crveno-bele: Napadač "kneževa" ide na dvomesečnu pauzu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.10.2024 19:25
Folarin Balogun propušta duel sa Crvenom zvezdom Guliver/NorbertScanella Panoramic
Folarin Balogun propušta duel sa Crvenom zvezdom

Fudbaleri Crvene zvezde će narednog utorka (22. oktobar) gostovati Monaku u trećem kolu Lige šampiona, a francuski klub će za taj duel biti oslabljen.

Naime, Folarin Balogun će sigurno protpusti duel sa prvakom Srbije. Na meču protiv Rena je povredio rame i morao je da napusti teren pre kraja utakmice. Nakon detaljnih pregleda otkriveno je da će morati na dužu pauzu.

Nekadašnji špic Arsenala i Remsa je propustio mečeve Sjedinjenih Američkih Država protiv Meksika i Paname tokom ove reprezentativne pauze. Veruje se da će Balogun biti odsutan do polovine decembra, kao i da će morati da se operiše u narednim danima.

 

 

Balogun je zapravo bio napadač Monaka u najboljoj formi. Reprezentatativac SAD je postigao tri gola, Geogri Ilenihena jedan, kao i Takui Minamino. Bril Embolo još uvek nije zatresao mrežu u nacionalnom prvenstvu, a ni u Ligi šampiona. Isti slučaj je i  sa Aleksandrom Golovinom.

Uprkos ovom izostanku, ekipa Adija Hitera ostaje veliki favorit protiv Crvene zvezde. Ipak, to ne znači da se Vladan Milojević i ekipa iz Ljutce Bogdana neće nadati pozitivnom rezultatu na jugu Francuske.