UEFA Liga šampiona

Zvezdinog Mesija merka Borusija: Crveno-beli ne puštaju Maksimovića ispod 15 miliona?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.10.2024 22:30
Andrija Maksimović je prošlog vikenda postao drugi najmlađi debitant "orlova" Facebook/FK Crvena zvezda
Andrija Maksimović je prošlog vikenda postao drugi najmlađi debitant "orlova"

Nezamislivo je koliko su godine u fudbalu postale samo formalnost. Već neko vreme se svi iščuđavaju Laminom Jamalom, koji sa 17 leta predvodi navalu evropskog šampiona. Slobodno možemo reći da i Srbija ima svoju zlatnu koku u liku Andrije Maksimovića. 

Fudbaler Crvene zvezde je od večitog derbija sa Partizanom (pobeda aktuelnog šampiona Mozzart bet Superlige sa 4:0) doživeo meteorski uspon u karijeri. Dočekao je poziv reprezentacije Srbije selektora Dragana Stojkovića za reprezentaciju, a takođe je i debitovao protiv Švajcarske. Jasno je da njegove igre ne prolaze nezapaženo, s obzirom da je pouzdani reporter "Sky Sports", Patrik Berger, preneo da Borusija iz Dortmunda "očijuka" srpskog Mesija

 

 

Naime, kako prenosi pomenuti medij, "milioneri" za sada još nisu poslali konkretnu ponudu, ali pomno prate partije mladom Maksimovića, koji sa 17 godina nastupa u Ligi šampiona (pružio odličnu i hrabru partiju protiv Intera u porazu Zvezde sa 4:0). 

Iako do kontakta još uvek nije došlo, Berger prenosi kako crveno-beli nisu spremni da puste svog bisera za manje od 15 miliona evra, što bi predstavljalo najveći izlazni istoriji našeg prvenstva (prema sajtu "Transfermarkt"). Podsećanja radi, iz Dortmunda su se i ranije interesovali za Maksimovićeve usluge, dok je još uvek nastupao u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Videćemo da li će ovog januara uspeti u nameri da dovedu verovatno najvećeg srpskog talenta trenutno.