UEFA Liga šampiona

Raspucani Vlahović,otkrio: Luka Toni mi je doneo sreću!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.10.2024 07:59
Dušan Vlahović Profimedia
Dušan Vlahović

Konačno je krenulo i Dušanu Vlahoviću. Dugo je srpski as bio na meti kritika, a sada je sa dva gola Juventusu doneo pobedu protiv Lajpciga u drugom kolu Lige šampiona. 

 

 

Da se nalazi u odličnoj formi napadač reprezentacije Srbije pokazao je pre toga i u prvenstvu gde je takođe postigao dva gola i to u trijumfu protiv Đenove 3:0. Otkrio je Vlahović i ko mu je bio talija na prethodna dva meča, pa je za svega nekoliko dana postigao četiri gola za tim iz Torina. 

Legenda italijanskog fudbala Luka Toni, doneo je sreću srpskom asu, koji mu se na kraaju meča zahvalio na podršci, a imao je i jednu želju.

"Ovo je za Luku Tonija! Prošle nedelje smo se upoznali, a od tada sam postigao dva puta po dva gola. Moraće da dolazi sada češće na utakmice Juventusa", rekao je Dušan Vlahović.

 

 

Istakao je srpski as da nije ni pomošljao na poraz čak i kada je njegov tim ostao sa igračem manje u Lajpcigu. 

''Baš sam srećan. Juventus je pokazao da je tim. Borili smo se zajedno, kako je trener hteo. Mislim da smo zasluženo pobedili. Bila je to fantastična utakmica i uz malo sreće smo je dobili. Bitno je da smo pobedili".

Otkrio je Vlahović i šta je Mota tražio od njih u trenutku kada se lomio rezultat.

"Nikada nismo odustajali i nastavili smo sa presingom. Plan je bio da pritisnem visoko, da brzo povratim loptu i da idemo ka golu. Nadamo se da ćemo ovako nastaviti'', objaasnio je Vlahović.

Priliku da nastavi golgetersku seriju Vlahović će imati u nedelju protiv Kaljarija na Alijanc stadionu.