UEFA Liga šampiona

Rade Krunić za TV Arena sport: Inter ima jako malo mana, oni su pravi tim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.10.2024 20:56
Rade Krunić je istakao kako Inter ima jako malo mana i da su oni pre svega tim MN Press
Rade Krunić je istakao kako Inter ima jako malo mana i da su oni pre svega tim

Fudbalere Crvene zvezde očekuje izuzetno teška utakmica protiv Intera u 2. kolu Lige šampiona, a svoje utiske pred meč je za TV Arena sport podelio Rade Krunić.

"Kao bivšem igraču Milana, Inter je ljuti rival, ali mislim da i na svakoj drugoj utakmici treba više da pričamo o Crvenoj zvezdi i kako bi naša ekipa trebalo da igra", rekao je igrač Crvene zvezde.

Govorio je reprezentativac Bosne i Hercegovine i o tome koliko mu je teško bilo da se uklopi u redove srpskog šampiona.

"Nije lako promeniti ekipu, a kamoli državu i takmičenja. Pritom mi u prvenstvu igramo sasvim drugi fudbal, dominiramo i imamo veliki posed. Sutra će biti skroz drugačija utakmica za nas. Mislim da Zvezdi sigurno fale neke velike utakmice i veliki protivnici."

Govorio je Krunić i o "neroazurima".

"Inter ima jako malo mana i zato su tu gde jesu. Zajedno napadaju i zajedno se brane. Zato i ne bih mogao da izdvojim nijednog pojedinca, oni su tim."

Vezni fudbaler crveno-belih se dotakao i navijača koji neće moći da pruže podršku Zvezdi u Milanu.

"Mislim da bi bilo dosta naših navijača. Jako mi je žao zbog njih jer mislim da i oni zaslužuju da budu na ovoj utakmici. Mi igramo za sebe i za naše navijače i mislim da je velika šteta što oni neće moći da ulepšaju ovu utakmicu", zaključio je Rade Krunić za TV Arena sport.+