UEFA Liga šampiona

Vladan Milojević za TV Arena sport: Da u lepom svetlu prezentujemo Zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.10.2024 20:35
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde istakao je pred utakmicu sa Interom u Ligi šampiona ono što i jule na pres konferenciji, a to je da je italijanski šampion favorit, da ima jedan zavidan sistem koji stalno unapređuje, a da će se njegov tim truditi da parira, bude koncentrisan i uživa.

"Ako budemo dozvolili da se oni razgiraju biće teško. Jako je bitan sistem kad imate, a Inter tačno zna kad nekog pusti koga će da dovede. Nismo mi u tom rangu, voleo bih da jesmo. Siguran sam da ćemo odigrati motivisanu utakmicu. Utakmica sa Bodeom bila je emotivna, posevbno za mene, jer smo želeli da pokažemo da moćemo da budemo deo ove nove UEFA lige šampiona. Svakih šest meseci mi se trudimo da se poboljđamo, a oni nam pobegnu puta tri, četiri. Želimo da odigramo hrabro i prezentujemo Crvenu zvezdu kao klub", rekao je Milojević za TV Arena sport.

Žali što u Milanu neće imati Mirka Ivanića i Ognjena Mimovića. 

"Ivanić je dugo u Crvenoj zvezdi i utiče na našu igru što po karakteru tako i po mentalitetu. Najmanje sam očekivao da nemamo njega. Ali, otvaraju se vrate nekim drugim igračima to je deo procesa. Kad nekoga nema onda se tu pojavi neko drugi, a moda ne bi dobio priliku. Očekujem ga brzo sa nama kao i Mimovića. Dete je bilo u fenomenalnom usponu. Nadam se da završimo utakmicu a da nemamo još nekog povređenog", istakao je Milojević.