UEFA Liga šampiona

Neće biti duela braće Mbape: Kilijan možda i bude spreman za meč Lige šampiona Lil - Real Madrid, ali Itan sigurno neće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.10.2024 08:24
Fudbaler Lila, Itan Mbape Profimedia
Fudbaler Lila, Itan Mbape

Ceo fudbalski svet se radovao pozitivnim signalima iz Madrida koji su ukazivali da bi Kilijan Mbape mogao da bude u timu Reala za meč Lige šampiona protiv Lila, što bi značilo da će se prvi put u najjačem evropskom takmičenju jedan protiv drugog naći on i njegov rođeni brat Itan.

Međutim, sada je definitivno jasno da od toga neće biti ništa, budući da je prvotimac Lila saopštio da je povređen i da će zbog toga propustiti meč protiv šampiona Evrope.

 

 

"Povredio sam se na poslednjem meču i moram da pauziram nekoliko nedelja. Ovo je veoma težak trenutak za mene budući da se prvi put u karijeri susrećem sa ovakvom situacijom. Ipak, tuga je prošla i fokusiran sam na to da se iz svega vratim još jači. Moraću da odložim ispunjenje sna da igram protiv brata u Ligi šampiona, ali on nije nestao", napisao je između ostalog mlađi brat zvezde Real Madrida koji ima 17 godina.

Povredu je doživeo i stariji od braće Mbape zbog koje je propustio i madridski derbi protiv Atletika, ali je prema pisanju španskih medija trener Karlo Anćeloti odlučio da ga povede u Francusku i naknadno će odlučiti da li će igrati protiv Lila.

Aktuelni šampion Evrope je u prvom meču Lige šampiona savladao Štutgart, dok je francuski predstavnik poražen od Sportinga u Lisabonu.

Meč između francuske i španske ekipe u okviru 2. kola Lige šampiona na proigramu je u sredu, 2. otobra uz direktan prenos na TV Arena sport.

 

Standings provided by Sofascore