UEFA Liga šampiona

Krunića zaboleo stav u prvom delu: Izašli smo kilavo!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 21:04
Rade Krunić je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu MN Press
Rade Krunić je ovog leta pojačao Crvenu zvezdu

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike na domaćem terenu rezultatom 1:2 (0:2) u prvom kolu UEFA Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića su uspeli da se uzdignu posle smušenog prvog dela meča, naprave veliki pritisak, čak i smanje prednost, ali za izjednačenje nije bilo dovoljno vremena. 

Golove za Portugalce su postigli Kerem Akturkoglu (9) i Orkan Kokču (29), dok je utešni pogodak postigao Milson na izvanrednu asistenciju Šerifa Endijajea (86).

Posle utakmice je izjavu za TV Arena Sport dao Rade Krunić, možda i najzvučnije pojačanje kluba u ovom roku. 

"Ušli smo kilavo u utakmcu, previše respektovali protivnika, nije tako trebalo. Dogovarali smo se da  izađemo hrabrije. Na kraju nas je to koštalo. Uticala je i povreda Mimovića, nismo na nju bili sprmeni, jer su neki igrači bili van svoje pozicije", rekao je Krunić i nastavio:

"Dogovorili smo se nešto posle prvog poluvremena, izašli smo u nastavku spremni za njihovu igru i pokazali šta može Zvezda na ovom stadionu. Euforično sam ušao u meč, ali ne mogu da budem srećan zbog rezultata. Nadam se da ćemo se popraviti na narednim mečevima". 

Za kraj, upitan je kako će se ekipa uzdići, s obzirom da sledi večiti derbi sa Partizanom. 

"Nije lako vratiti se posle ovakve utakmice, istrošeni smo psihički i fizički, moramo da se oporavimo i spremimo što bolje, jer znamo šta derbi znači nama i navijačima", dovršio je Krunić. 

Naredni meč u Ligi šampiona, Crvena zvezda igra protiv Intera u Milanu prvog oktobra. Ovaj i ostale duele kluba iz Ljutice Bogdana u najelitnijem evropskom takmičenju možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.