UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Spajić za Arenu posle teškog poraza: Malo sam emotivno ispražnjen

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 20:48
Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde MN Press
Uroš Spajić, kapiten Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike na domaćem terenu rezultatom 1:2 (0:2) u prvom kolu UEFA Lige šampiona. Izabranici Vladana Milojevića su uspeli da se uzdignu posle smušenog prvog dela meča, naprave veliki pritisak, čak i smanje prednost, ali za izjednačenje nije bilo dovoljno vremena. 

Golove za Portugalce su postigli Kerem Akturkoglu (9) i Orkan Kokču (29), dok je utešni pogodak postigao Milson na izvanrednu asistenciju Šerifa Endijajea (86).

Posle utakmice je izjavu za TV Arena Sport dao kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić koji je bio vidno nesrećan nakon što njegov tim nije uspeo izvući makar remi. 

"Mnogo smo grešili u prvom poluvremenu i to je nedopustivo. Verovatno je to bilo iz neke želje da se pokažemo. Grešili smo u jednostavnim pasovima, oni su opasni u tranziciji, koristili su to. Pokazali smo da nismo slučajno ovde, pogotovo u drugom poluvremenu. Ako smo uspeli da jednu Benfiku sabijemo u šesnaesterac, to znači da imamo kvalitet", rekao je Spajić i nastavio u dahu:

"Primili smo jeftina dva gola, posle toga je bilo mnogo teško da se vratimo. Dobra stvar je što smo pokazali da možemo. Ima još mnogo utakmica da se igra. Nadam se da će sledeći put biti bolje".

Naredni meč u Ligi šampiona, Crvena zvezda igra protiv Intera u Milanu prvog oktobra. Ovaj i ostale duele kluba iz Ljutice Bogdana u najelitnijem evropskom takmičenju možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.