UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Benfika na turski pogon: Kokču prevario Glazera za 2:0

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 19:32
Fudbaleri Benfike na meču sa Crvenom zvezdom MN Press
Fudbaleri Benfike na meču sa Crvenom zvezdom

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju meč prvog kola UEFA Lige šampiona na svom stadionu i gube u prvom delu susreta sa 2:0 od portugalske Benfike. Evidentno je da su izabranici Vladana Milojevića pomalo smušeno ušli u utakmicu što je i proizvelo prvi gol gostiju.

Već u devetom minutu je Anhel Di Marija prošao po desnoj strani i doturio pas u prostor Aleksandru Bahu. Ovaj je uz malo sreće i odbitak o nogu Pitera Olajinke prebacio loptu do Kerema Akturkoglua, koga neoprezni Rade Krunić nije na vreme primetio kako mu se prikrada sa leđa. Na kraju je Turčin uspeo da postigne pogodak i od samog starta stavi srpskog šampiona u zaostatak. 

Popravila se igra Zvezde posle primljenog gola. Počela je inicijativa, imao je Bruno Duarte jedan snažan udarac sa distance, ali je ubrzo usledio novi šok. 

U 29. minutu je Piter Olajinka bio prinuđen zaustaviti napadače Benfike, koji su prethodno pritiskom uzeli loptu nepažljivom Kruniću u opasnoj zoni. Za slobodan udarac su se namestili Orkan Kokču i Di Marija. Očekivalo se da Argentinac oproba Omrija Glazera, a onda se drugi Turčin u dresu Benfike zaleteo i prevario Izraelca šutem u njegov bliži ugao. 

Biće neophodne promene i sugestije Vladana Milojevića na poluvremenu, kako bi Crvena zvezda u nastavku mogla da se nada ravnopravnom meču i pozitivnom rezultatu. Utakmicu u nastavku možete pratiti na kanalu Arena 1 Premium.