UEFA Liga šampiona

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, za TV Arena sport: Želimo da budemo hrabri, očekujem pun stadion

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 17:52
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde istakao je pre utakmice sa Benfikom, da svi koji večeras budu došli na stadion "Rajko Mitić" moraju da budu uz momke u crveno-belim dresovima. 

U isto vreme on je istakao da ne sumnja u dobru atmosferu, a da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi u prvoj utakmici elitnog ranga takmičenja. 

"Lepe su emocije, ipak se igra Liga šampiona. U eliti ste, to je veliki uspeh za Crvenu zvezdu. Četvrti put u deset godina, Nijedan navijač Zvezde pre deset god nije mogao da sanja o ovome. Nama je bio cilj da se kvalifikujemo i u tome smo uspeli. Novi format, spremamo se kao i za svaku utakmicu. Želimo da budemo hrabri, očekujem pun stadion. Uz to želimo da disciplinovano uživamo u Ligi šampiona", rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.  

Kakav je osećaj igrati Ligu šampiona, da li možete da je uporedite sa prvom?

"Plan igre sigurno nije isti, a ne želim ni da upoređujem vremena, stvari se vrlo brzo menjaju. Tada sam je sve bilo novo. To mi je bio san. Kao igrač Paneteneikosa sam igrao LŠ, evo sad sa voljenim klubom. To je kruna svega".  

Kakvu igru mogu navijači da očekuju od Crvene zvezde?

"Porasli smo kao ekipa, imamo iskustva, sigurno je i klub smo porastao. Ono i ovo vreme ne može da se poredi. U ovogodišnjoj LŠ igra krem evropskog fudbala, ovo takmičenje se prati svuda. Zaista sam ponosan. Voleo bih da uživamo u ovom meču i da nosimo dostojanstveno ovaj grb i da budemo disciplinovani

Da li su svi zdravi?

"Radonjić je iskočio iz našeg mehanizma, dalje ne bih otkrivao. Poručio bih navijačima da navijaju za ove momke. Ajde sad da uživamo u eliti i da budemo pnosni na Crvenu zvezdu, a mi ćemo dati sve od sebe", rekao je Milojević.