UEFA Liga šampiona

Konferencija za medije Vladana Milojevića u 13.00 časova na Areni 1 Premium: Crvena zvezda spremna za duel sa Benfikom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2024 08:20
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Vreme je za Ligu šampiona na najvećem srpskom stadionu. U Ljutice Bogdana već odbrojavaju sate, minute, sekunde do velikog spektakla i starta u elitnom takmičenju. Upravo će i Crvena zvezda od sutra biti deo Lige šampiona u novom formatu.

A, na startu crveno-beli dočekuju Benfiku (četvrtak, 18.45 TV Arena 1 Premium), glavni sudija ovog meča biće Englez Majkl Oliver.

 

 

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, nije skrivao sreću kada je njegov tim izborio plasman u Ligu šampiona, tada je posle meča sa Norvežanima, pao na kolena i pustio suzu. A, sutra ga, zajedno sa njegovim timom očekuje mnogo teži posao. Povodom početka elitnog takmičenja, danas će na stadionu "Rajko Mitić" od 13.00 časova biti organizovana konferencija za medije na kojoj će govoriti šef struke Vladan Milojević, a obezbeđen je i direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

 

 

"Zemlja Srbija ima predstavnika u Ligi šampiona u "kremu de la kremu" sa ovim gigantima je fantastično. Doneli smo Ligu šampiona zemlji Srbije, čestitam građanima republike Srbije, Republike Srpske, Kosova i Metohije", rekao je Milojević, krajem avgusta kada je njegov tim izborio učešće u elitnom takmičenju. 

Crvena zvezda i Benfika u svojim vitrinama imaju po pehar Lige šampiona, ali su se sreli samo dva puta u Evropi. Bilo je to u prvoj rundi Kupa šampiona 1984. godine. Posle 3:2 u Beogradu, crveno-beli su doživeli poraz 0:2 u Lisabonu i tako se oprostili od daljeg takmičenja.