UEFA Liga šampiona

Ljubinko Drulović pred meč Crvene zvezde i Benfike: Liga šampiona će biti dobar test za crveno-bele

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.09.2024 19:55
Ljubinko Drulović MN Press
Ljubinko Drulović

Srpski stručnjak Ljubinko Drulović je u razgovoru za portugalske medije govorio o predstojećoj utakmici Crvene zvezde i Benfike koja se igra u sklopu prvog kola Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić".

"Crvena zvezda je veliki klub sa puno tradicije. Ove godine su ojačali ekipu sa dosta igrača i mogu čak formirati dva kvalitetna tima. Uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona, što je uspeh koji je dobar ne samo za klub, već i za zemlju. Imaju mnogo stranih igrača, što pre nekoliko godina nije bilo uobičajeno, a trenutno su klub sa mnogo novca", rekao je bivši igrač Benfike.

Zvezda će sa portugalskom ekipom odmeriti snage u četvrtak od 18.45 (TV Arena 1 Premium).

"Radujem se da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, jer nemaju konkurenciju u domaćem prvenstvu. Niti jedan klub nema šanse protiv Crvene zvezde, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako osvojiti prvenstvo. Liga šampiona će biti dobar test da se vidi da li mogu da se takmiče protiv velikih timova". 

Sadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije je za kraj pohvalio šefa struke Crvene zvezde Vladana Milojevića, za koga smatra da je trener koga krasi dobra odbrana.