UEFA Liga šampiona

Lazar Marković: Želim Zvezdi sreću u LŠ, ali ću gledati utakmicu samo zbog Benfike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.09.2024 09:15
Lazar Marković MN Press
Lazar Marković

Bivši fudbaler Partizana Lazar Marković govorio je o utakmici Crvene zvezde i Benfike u Ligi šampiona, koja je na programu u četvrtak od 18.45 časova (Arena 1 Premium), budući da je dosta puta tokom karijere imao prilike da odmeri snage sa crveno-belima, a i zbog činjenice da je svojevremeno nosio dres "orlova" iz Lisabona.

Baš iz Partizana, Marković je stigao u Benfiku 2013. godine, da bi posle samo jedne sezone prešao i Liverpul za 25 miliona evra. I to nakon što je sa "orlovima" osvojio triplu krunu u Portugaliji.

"Ja sam navijač Partizana, ali dobro je za srpski fudbal to što Crvena zvezda igra Ligu šampiona. Iako su naš najveći rival, ja im želim sreću u Evropi, ali utakmicu ću gledati samo zbog Benfike, koja je takođe moj klub. Ne zbog Crvene zvezde", rekao je Marković za portal "Zerozero" i dodao:

"Ne mogu da kažem da u potpunosti navijam za Benfiku jer igra protiv srpskog kluba, ali navijam za Benfiku jer je to moj bivši klub i zato što imam jaku vezu sa njim. Nažalost, neću moći da dođem na utakmicu jer sam u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali pokušaću da gledam prenos", rekao je Marković.
 

MN Press

 

 

Bila je greška što je iz Benfike otišao u rivalski Sporting,

"To se dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka. Želeo sam samo da odem negde gde ću moći da igram takmičarske utakmice. Trener Žorž Žesus me je pozvao i pitao da li želim u Sporting. Bila je to teška odluka jer sam bio u Benfiki, ali takva je naša profesija. Otišao sam u Sporting i to nije bila dobra odluka. Greške u životu su normalne, možda nije trebalo da idem tamo, međutim, i tamo sam stekao dobre prijatelje", zaključio je Marković.