UEFA Liga šampiona

Crvena zvezda prijavila igrače za Ligu šampiona: Od Glazera do Silasa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2024 17:28
Fudbaleri Crvene zvezde, proslavljaju gol za novi plasman u Ligu šampiona MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde, proslavljaju gol za novi plasman u Ligu šampiona

Stručni štab Crvene zvezde odabrao je fudbalere na koje računa u novom formatu Lige šampiona, odnosno duele s brojnim evropskim velikanima, a u konkurenciji su ostala 32 prvotimca. 

Bez ikakvih iznenađenja, odnosno s imenima novajlija dovedenih ovog leta, a bez In Beom Hvanga koji je posle pobede u dvomeču s Bode Glimtom napravio transfer u Fejenord, Pume i Nemanje Stojića, koji su se takođe "ispisali".

Zato su ranije planiranoj listi dodati, u zadnji čas, dovedeni Rade KrunićNemanja Radonjić Silas, a minutima u elitnom takimičenju može da se nada i Vladimir Lučić, iako se još oporavlja od povrede kolena iz prošle sezone. 

 

 

Podsetimo, Crvena zvezda će za rivale imati Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart kod kuće, a Inter, Milan, Monako i Jang Bojs je čekaju u gostima.. Prvu utakmicu u rasporedu naš najtrofejniji klub igraće 19. septembra, od 18.45 (TV Arena 1 Premium) u Beogradu protiv Benfike.

Na jedinstvenoj tabeli biće 36 timova. Prvih osam plasiraće se direktno u osminu finale, oni koji budu od devete do 24. pozicije ići će u doigravanje, dok ostali završavaju sa takmičenjem na međunarodnoj sceni za ovu sezonu.

Milojevićevi aduti za LŠ

GOLMANI: Marko Ilić, Omri Glazer, Vuk Draškić, Ivan Guteša.

DEFANZIVCI: Uroš Spajić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Jong Vu Seol, Ognjen Mimović.

VEZISTI: Mirko Ivanić, Rade Krunić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Felisio Milson, Luka Ilić, Vladimir Lučić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nemanja Radonjić, Jegor Prucev, Lazar Jovanović.

NAPADAČI: Šerif Endijaje, Piter Olajinka, Silas, Bruno Duarte, Uroš Sremčević, Andrija Maksimović.