UEFA Liga šampiona

Zvezda jača kadar za Ligu šampiona: Na "Marakanu" stižu Rade Krunić i Nemanja Radonjić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.09.2024 12:04
Nova pojačanja Crvene zvezde, Rade Krunić i Nemanja Radonjić MN Press
Nova pojačanja Crvene zvezde, Rade Krunić i Nemanja Radonjić

Dobili su fudbaleri Crvene zvezde veoma atraktivne rivale u četvrtom učešću u Ligi šampiona, a trener Vladan Milojević će u tim duelima na raspolaganju imati još dvojicu vrhunskih igrača.

U pitanju su nekadašnji fudbaler italijanskog Milana, Rade Krunić i kao i povratnik na "Marakanu", Nemanja Radonjić, koji je u međuvremenu igrao u Italiji i Francuskoj.

Posao oko njihovog angažovanaj praktično jeste završen, ostali su smao da se stavi potpisi na njihove ugovore, što je izazvalo euforiju kod navijača srpskog šampiona.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je još taokom igranja u Donjem Sremu bio nadomak prelaska u redove crveno-belih, ali je tada, ipak, otišao u Italiju, gde je kasnije zadužio i dres slavnog Milana, a poslednju godinu je proveo u turskom Fenerbahčleu.

Što se Radaonjića tiče on je sa Zvezdom već uspeo da izbori plasman u Ligu šampiona, ali je te 18. godine napustio najveći srpski stadion i u dresu kluba za koji navija nije odigrao nijedan meč u elitnom rangu evropskog fudbala.