UEFA Liga šampiona

Mrkela o rasporedu Zvezde u LŠ: Sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan pobede nad Liverpulom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2024 16:15
Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde MN Press
Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda, Mitar Mrkela, govorio je o žrebu održanom u Monaku, ali i utakmicama u Ligi šampiona, nakon objavljenog rasporeda i saznanja da će crveno-beli u prvom kolu 19. septembra dočekati Benfiku na stadionu "Rajko Mitić".

"Želeli smo da se odmeravamo sa najboljima i sada ćemo imati nikad bolju priliku za to. Žrebom je odlučeno da ćemo se sastati sa velikanima fudbalske igre. Igraćemo protiv evropskih prvaka i klubova koji su već godinama u usponu. Naš cilj je da budemo konkurentni, što ćemo verujem i učiniti. Siguran sam da nijednoj ekipi neće biti lako na Marakani da se izbori za bodove, Bode je pravi primer koliku moć poseduje naš stadion kada su tribine ispunjene", istakao je Mitar Mrkela.

 

 

Osvrnuo se sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana i na kompletan raspored mečeva.

"Prvi meč nas očekuje protiv Benfike, koja je izuzetno kvalitetna ekipa, želimo da se već na prvoj utakmici predstavimo Evropi na pravi način. Mislim da će to biti izuzetno zanimljiv i neizvestan meč. Igrači i stručni štab imaju dovoljno vremena da se pripreme za tu utakmicu i verujem da ćemo do tada dodatno podići nivo igre. Interesantno je i da nas nakon tog meča očekuju dva vezana gostovanja Interu i Monaku, a zatim i dve utakmice na našem stadionu protiv Barselone i Štutgarta", rekao je Mrkela, i potom dovršio:  

"Dugo nismo igrali sa španskim timom, a sudbina je odredila da Barselonu ugostimo na dan kada smo porazili Liverpul, nadam se da će se istorija ponoviti. Do kraja godine ćemo se sastati i sa Milanom, a zatim odigrati i dve evropske utakmice protiv ekipe PSV i Jang Bojsa u januaru, što je značajna promena u odnosu na prethodne godine. Verujem u naš tim i ono što radimo, kao i da nećemo razočarati navijače koji će ove godine imati priliku da uživaju u fantastičnim utakmicama".

Sve mečeve Crvene zvezde u Ligi šampiona možete pratiti na kanalima TV Arena Sport .

 

Raspored 

1. kolo (19. septembar)
Crvcena zvezda - Benfika 18.45
2. kolo (1. oktobar)
Inter - Crvena zvezda 21.00
3. kolo (22. oktobar)
Monako - Crvena zvezda 18,45
4. kolo (6. novembar)
Crvena zvezda - Barselona 21.00
5. kolo (27. novembar)
Crvena zvezda - Štutgart 18.45
6. kolo (11. decembar)
Milan - Crvena zvezda 21.00
7. kolo (21. januar 2025)
Crvena zvezda - PSV 21.00
8. kolo (29. januar 2025)
Jang Bojs - Crvena zvezda 21.00

Evo i kompletnog rasporeda UEFA Lige šampiona