UEFA Liga šampiona

Tek treba da uživamo: Uroš Spajić očekuje da Crvena zvezda bude još bolja u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2024 12:54
Uroš Spajić, fudbaler Crvene zvezde, optimista pred početak Lige šampiona MN Press
Uroš Spajić, fudbaler Crvene zvezde, optimista pred početak Lige šampiona

Crvena zvezda u sredu je pobedila Bode Glimt, u vrhunski odigranom revanšu plej-ofa kvalifikacija, plasiravši se četvrti put u poslednjih nekoliko godina u Ligu šampiona, a juče saznala da će bitku za nokaut rundu elitnog takmičenja voditi protiv Intera, Benfike, Milana, Barselone, Jang Bojsa, PSV Ajndhovena, Štutgarta i Monaka. 

Sjajni rivali, od kojih mnogi s oreolom bivših vladara Evrope, ali ne i nesavladaivi - opšti je utisak među crveno-belima posle žreba u Monte Karla. Takav je i komentar kapitena ekipe Uroša Spajića na pomen Barse i drugih ekipa, s kojima bivši prvak Evrope i sveta ima manje ili više iskustva, ne računajući Štutgart. 

 

"Očigledno je da su svi protivnici veoma snažni, radi se o odličnim ekipama, mislim da žreb i nije bio tako loš. Velika je stvar što ćemo igrati protiv ekipe kao što je Barselona na Marakani. Mislim da je bolje što igramo protiv Benfike i Štutgarta kod kuće. Sada imamo vremena da se pripremimo, znamo protivnike. Pao nam je kamen sa srca, rešili smo se tenzije i tereta koji smo osećali posle Norveške. Sada tek treba da se pokažemo u pravom svetlu i da uživamo", rekao je iskusni štoper i jedan od strelaca pre par dana, a  preneo zvanični sajt kluba.