UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Terzić za TV Arena sport: Biće spektakla, nikome se nećemo pomeriiti, a ostaju i Điga i Hvang

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 19:48
Zvezdan Terzić veruje u ovaj tim Zvezde MN Press
Zvezdan Terzić veruje u ovaj tim Zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić bio je zadovoljan rivalima u UEFA Ligi šampiona.

"Ovo smo želeli, ovo smo hteli. Igramo Ligu šampiona, igramo protiv najboljih. Dobili smo osam protivnika po meri. Dovodimo Barselonu, Benfiku, PSV i Štutgart na Marakanu. Idemo Jang Bojsu koji nam je veliki dužnik. Idemo dva puta na San Siro", rekao je Terzić za TV Arena sport.

Nema zamerki na veoma jake rivale.

"Zadovoljan sam, jačamo kao klub, imamo dobar tim, trenera. Možemo da igramo protiv svakog. Izborili smo se da budemo ovde i nećemo se pomeriti nikome".

Šest do sedam bodova je izračunala veštačka inteligencija.

"Ja hoću korak po korak. Najvažnija mi je prva utakmica. Kalkulacije su za navijače i medije. Želim da prvu utakmicu igramo maksimalno, da pobedimo i uzmemo tri boda".

 

 

Zarada je velika, startiuje se sa 18,.62 miliona evra.

"Želim da budemo pravi, sačuvali smo tim. Danas smo imali ponudu za Đigu 10 miliona evra iz Premijer lige. Tražili su Hvanga. Želimo da sačuvamo tim, da predstavljamo tim i Srbiju".

Pojačanja nisu potrebna.

"Prelazni rok je za nas završen. Ulazimo u Ligu šampiona sa ovim rosterom. Imamo najbolji tim od kada sam u Zvezdi. Nama je potrebno samo dve-tri nedelje da se namestimo. Već 17. septembra se nadam da ćemo izgledati kako treba. Voleo bih na početku Barselonu u Beogradu", izjasnio se Terzić.