UEFA Liga šampiona

Krkić za TV Arena sport: Jedva čekam da dođemo sa Barsom u Beograd

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 19:30
Bojan Krkić je bio zvaničnik Barselone na žrebu TV Arena sport/ Screenshot
Bojan Krkić je bio zvaničnik Barselone na žrebu

Sagovornik našeg komentatora Miloša Milićevića bio je Bojan Krkić, pomoćnik spotskog direktora Barselone. Katalonci su rivali crveno-belima u UEFA Ligi šampiona i to gostuju na Marakani.

"Srećan sam što će Barsa igrati u Beogradu. Jedva čekam da dođem tamo. Biće to dobra utakmica i za nas i za vas. Bilo je priča da igram za Zvezdu, svi znaju da mi je otac iz Srbije i Zvezde. U mojoj porodici ima mnogo simpatija prema Zvezdi", rekao je Krkić

Ron Verkerk direktor PSV-a je za našu televiziju rekao:

"Uživao sam u ovom što sam video. Veliki klubovi će igrati jedan protiv drugog, najbolji klubovi u Evropi. Na početku veka sam već bio u Beogradu i igrali smo protiv Zvezde, atmnosfera je bila neverovatna, navijači fanatični. Za svakog je sjajno igrati u takvoj atmosferi. Svi ovi klubovi su veliki rivali, nećemo razmišljati o rezultatu, već samo da imamo uspešnu sezonu".

 

 

Drugu sezonu zaredom snagu će odmeriti Jang Bojsa i Crvena zvezda. Predastavnik ovog kluba Kristof Spičer je za TV Arena sport rekao: 

"Igrali smo u grupi prošle sezone, a pre toga plej-of. Bilo je nekih promena u timu Zvezde, imaju nove igrače, novog trenera. Ali, očekujem dve dobre takmičarske utakmice. Uvek su naši dueli bili interesantni, sa šansama na obe strane. Kada igraju dve napadačke ekipe uvek je dobro. I oba rivala žele da pobede", kaže predstavnik Jang Bojsa.

Danijele Masaro, predstavnik Milana govorio je više o novom formatu Lige šampiona.

"Ovo je nova Liga šampiona i biće teško razmišljati o rezultatu u ovom trenutku. Biće specifično će biti sresti Karla Anćelotija i igrati u Madridu. Ali, Milan mora da ide do kraja. Prošle sezone nije bilo tako loše a nismo imali sreće. Igrali smo u Ligi Evrope", rekao je Masaro a o Zvezdi nije ništa rekao već samo da je navijač Milana.