UEFA Liga šampiona

Hvang zaslužio da ga pustimo: Marko Marin ne isključuje prodaju sjajnog veziste

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 08:55
Marko Marin, tehnički direktor FK Crvena zvezda, najavio mogući odlazak Hvanga MN Press
Marko Marin, tehnički direktor FK Crvena zvezda, najavio mogući odlazak Hvanga

Prelazni rok je živa stvar, očas posla se stvari okrenu u jednom ili drugom pravcu, a kako su prodaja i kupovina igrača normalna stvar, ne bi bilo ništa čudno da Crvena zvezda posle eliminacije Bode Glimta i ponovnog ulaska u Ligu šampiona unovči dobre igre nekih od prvotimaca. 

Tehnički direktor kluba, Marko Marin, ne krije takvu mogućnost, pogotovo što je i trener Vladan Milojević u obraćanju medijima u noći velikog uspeha nagovestio promene u svlačionici bivšeg prvaka Evrope i sveta. 

"Pokušali smo ove godine da na vreme dovedemo igrače, da mogu da se uigraju i mislim da smo uspeli. Videli smo danas da je ekipa stvarno dobra i spremna da igra sa ovakvim timovima, ali videćemo šta će se desiti u sledećih par dana", počeo je priču Marin za Mozzart sport. 

 

Recimo, već neko vreme se šuška da su male šanse da crveno-beli zadrže  velike šanse za odlazak In Bom Hvanga, koji je posle izvjevanog učešća u LŠ 2024/25. poručio da se njegov tim ne zadovoljava pukim plasmanom u elitu. Vezista iz Južne Koreje skrenuo je pažnju više klubova, poput holandskih velikana Ajaksa i Fejenorda.

"In Bom je svakako vrhunski igrač, dokazao je koliko voli i bori se za klub, ali sačekaćemo ovih dana. Ako In Bom želi da ode, zaslužio je da ga pustimo u poslednjih par dana prelaznog roka. Imamo nekoliko ponuda za In Boma, sešćemo s njim i zajedno odlučiti šta je najbolje i za njega i za klub", jasan je Marin.

S Naserom Đigom, novim ljubimcem navijača Zvezde, situacija je dijametralno drugačija. 

"Mnogo mi je drago zbog Nasera, jer smo ga doveli kada je ispao iz francuske druge lige. To je samo po sebi bio ogroman uspeh, da smo uvideli njegov potencijal. Naravno, on se razvio u ovih godinu dana i danas kako je odigrao je briljantno. Već je prošle nedelje odigrao odličnu utakmicu. Danas je sve potvrdio odigravši na još višem nivou. Nadam se da će to potvrditi i u Ligi šampiona", izjavio je Marin, pa decidirano rekao da reprezentativac Burkine Faso "sigurno" ostaje.