UEFA Liga šampiona

U kolima sam slavio Zvezdinu pobedu: Đoković srećan zbog ulaska crveno-belih u Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 06:30
Novak Đoković, srpski teniser, ispratio evropski uspeh FK Crvena zvezda Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II
Novak Đoković, srpski teniser, ispratio evropski uspeh FK Crvena zvezda

Novak Đoković savladao je Lasla Đerea i otišao u treće kolo US Opena, ali je pre svog meča ispratio revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom je njegova Crvena zvezda u Beogradu bila u svemu bolja od Bode Glimta i zasluženo prošla najjače evropsko klupsko takmičenje u fudbalu.

Mada poznat po maksimalnom fokusiranju i posvećenosti onome čime se bavi, najbolji teniser sveta voli i mnogo toga van "belog sporta", a u te ljubavi spadaju fudbal i omiljeni mu klub iz Ljutice Bogdana 1, pa nije se postavljalo pitanje da li će iz Njujorka osluškivati događanja na stadionu "Rajko Mitić". 

"U kolima sam pratio na telefonu i slavio. Čestitke Zvezdi, to je za svaku pohvalu!", poručio je iz Amerike jedan od najvećih sportista sveta svih vremena, koji s druge strane okeana brani tron i juri 25. GS šampionski trofej. 

Novak je zainteresovan i za ishod večerašnjeg žrebanja parova novog formata Lige šampiona (18.00, TV Arena 1 Premium) i, kao i trener crveno-belih Vladan Milojević, želi da se bivši prvak Starog kontinenta i sveta izmeri sa najjačima. 

"Želim da dođu najveće ekipe, ja ću se potruditi da dođem bar na jednu utakmicu", najavljuje Đoković.