UEFA Liga šampiona

Vladan Milojević za TV Arena sport: Ovaj klub mi je sve dao, neizmerno volim Crvenu zvezdu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 00:01
Vladan Milojević MN Press
Vladan Milojević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je vidno preplavljen emocijama nakon pobede nad Bodo Glimtom (2:0) i plasmana u Ligu šampiona.

Milojević je posle utakmice za Arenu sport istakao da su njegovi puleni ostavili srce na terenu.

"Preplavile su me emocije, jer ja stvarno neizmerno volim ovaj klub, ovaj klub mi je sve dao, da se ne ponavljam... Kada ste ovde želite da ostvarite sve ono što je moguće. Liga šampiona je bila glavni cilj, još uvek nismo na vrhuncu. Danas su momci ostavili srce na terenu, taktički smo savršeno pripremili utakmicu, veliko bravo za sve u klubu. Ovo je pobeda i za naš fudbal, mi smo mala zemlja, a imali smo četiri-pet predstavnika u evropskim takmičenjima, nije lako", rekao je Milojević pa dodao:

"Crvena zvezda je ozbiljan brend i doneli smo ogroman uspeh našem narodu i ponosan sam na to. Ipak, nemamo vremena za radovanje, razišljamo o narednim utakmicama".

Osvrnuo se iskusni strateg i na samu utakmicu.

"Bodo igra fenomenalno, tamo smo otišli svesno da im skratimo teren. Nama je tamo sve bilo čudno, nismo ih potcenili, tamo smo patili. Znali smo da oni neće menjati stil igre, dobar smo presing pravili na zadnju liniju, sveli smo ih na jedan šut u okvir gola, čestitao sam i njihovom trenreru, znam da mu nije lako. Možemo da naučimo dosta od Bodea, ali mi idemo dalje".