UEFA Liga šampiona

Spajić srećan i emotivan: Osporavali su nas, a mi pripadamo Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2024 23:38
Uroš Spajić je odigrao za desetku MN Press
Uroš Spajić je odigrao za desetku

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić je odigrao za desetku, bio je neprelazan u odbrani a postiogao je gol za 2:0, gol za Ligu šampiona.

"Uživam u trenutku. Ne bih isticao nijednog pojedinca. Ovo je timska pobeda. Bili smo osporavani, te mnogo stranaca, neuigrana ekipa, trakao se fića sa Ferarijem. Neka omalovažavanja. Pokazali smo danas da nam je mesto među najboljima. Osporavalo se to i da su nespremni igrači u Srbiji. Ali, eto nadtrčali smo ih, jednostavno pregazili i mislim da smo apsolutno zaslužili da budemo tu gde smo", emotivno je govorio Spajić za TV Arena sport.

Zahvalio se i navijačima.

"Hvala iskrenim navijačima koji su nas bodrili uvek i na svakom mestu. Dali su nam vetar u leđa, ova pobeda je njihova koliko i naša. Zvezda pripada Ligi šampiona, ne razmišljam o rivalima", rekao je kapiten crveno-belih.

Timi Maks Elšnik je bio zadivljen atmosferom:

"O ovome sam sanjao, zato sam i došao u Zvezdu. Uradili smo sjajn posao, sada nas čekaju još četiri utakmice na Marakani, biće spektakla. Bodo jeste dobra ekipa, ali naviojači su nam dali vetar u leđa i pomogli nam da prođemo".