UEFA Liga šampiona

Uroš Spajić: Sutra je bitno da svi budemo kao jedan

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

27.08.2024 16:00
Uroš Spajić MN Press
Uroš Spajić

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić govorio je na konferenciji za novinare pred revanš meč sa Bode Glimtom u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Istakao je da će on i njegovi saigrači dati maksimum.

"Znamo šta nas čeka, znamo o kakvom se protivniku radi. Utakmica iz Norveške nije naš maksimum, očekujem bolju energiju i da ostvarimo rezultat koji priželjkujemo".

Dodao je i da očekuje dostra "trke" sa fudbalerima norveškog predstavnika.

"Svi smo jedan tim i u službi smo tima. Bilo je teško posle prve utakmice, ali smo se dobro pripremili, sve analizirali i nadam se da ćemo videti bolju Zvezdu nego što je bilo tamo. Očekujemo dostra trke i tranzicije, oni su takva ekipa i moramo da ih odgovorimo ako želimo da ostvarimo dobar rezultat".

Dodao je da Zvezda mora sutra mora da se oduži navijačima koji su bili na severu Norveške i koji će sutra ispuniti "Marakanu".

"Odgovnorst je velika i ima je svaki igrač, prema klubu, navijačima... Njima smo dužni, mogli smo bolje u Norveškoj. Ja individualno nisam bitan, hoću da pomognem saigračima i kolektivu. Sutra je bitno da svi budemo kao jedan, da iskoristimo energiju sa tribina. Zvezda je ogroman klub i nemamo pravo da potcenim protivnika kako god se on zvao".