UEFA Liga šampiona

Zoran Jovičić pred Bode Glimt: Crvena zvezda ima svoje oružje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 18:30
Fudbaleri Crvene zvezde u Norveškoj (poraz od 2:1) FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde u Norveškoj (poraz od 2:1)

Fudbalerima Crvene zvezde predstoji revanš meč sa Bode Glimtom u sredu od 21.00 čas (Arena 1 Premium) u Beogradu. Klub iz Ljutice Bogdana je iz Norveške doneo zaostatak od jednog gola, tako da će izabranici Vladana Milojevića morati to da nadoknade ukoliko žele da se vrate u Ligu šampiona. 

Pred ovaj okršaj u plej-ofu za najelitnije evropsko takmičenje, oglasio se bivši fudbaler crveno-belih, Zoran Jovičić

"Bode je pokazao da je solidna ekipa, koja je naviknuta da mečeve igra na veštačkoj travi. Nije lako igrati na takvom terenu, kao bivši igrač to mogu da potvrdim. Velika je razlika kada je ekipa navikla na veštačku podlugu i timovi koji su prilagođeni na prirodnu travu. Videla se njihova brzina, kontrola lopte i brži ritam", smatra bivši fudbaler Crvene zvezde Zoran Jovičić.

MN Press

Zoran Jovičić svojevremeno u dresu Crvene zvezde

Takođe, Jovičić je istakao da Zvezda ima svoje oružije na "Marakani". 

"Jednostavno su adaptirani na te uslove. Pogodak koji smo postigli nas je ostavio rezultatski u igri. Smatram da Crvena zvezda ima 'oružje' koje poseduje da preokrene rezultat. Dešavalo se kroz istoriju da smo uspeli da nadoknadimo i veći zaostatak na punoj Marakani, ali moramo da odigramo veoma kvalitetno. Vladan Milijević i igrači to znaju, a iskreno sam optimista pred duel",  rekao je nekadašnji golgeter Crvene zvezde, akter preokreta protiv Kajzerslauterna i Helsinkija, kao i strelac u čuvenom meču sa Barselonom na Marakani

Meč Crvene zvezde i Bode Gllimta mođžete pratiti na kanalima TV Arena Sport.