UEFA Liga šampiona

Điga zove navijače Zvezde da zajedno uđu u Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2024 11:59
Naser Điga je bio najbolji igrač Zvezde u Norveškoj MN Press
Naser Điga je bio najbolji igrač Zvezde u Norveškoj

Bodo Glimt je potvrdio da je "marka" na svom malom terenu sa veštačkom travom poput stakla, a u sredu je na Crvenoj zvezdi da pokaže kakvu moć ima Marakana, tunel, navijači i veliki teren.

Norvežani danas dolaze u Beograd na aklimatizaciju zbog velike temperaturne razlike i biće svakako opasni ako im se dozvoli da igraju bez pritiska kao u prvih 60 minuta prvog susreta kada su ostvarili gol preednosti (2:1). Naser Điga je bio sigurno najbolji pojedinac Crvene zvezde u prvom meču i veruje da će u Beogradu biti neka drugačija priča. 

"Svakodnevno se pripremamo za revanš, svesni smo značaja utakmice koja nas očekuje u sredu. Znali smo i pre prve utakmice protiv Bode Glimta da su fantastičan tim, što su i pokazali u Norveškoj. Moramo biti oprezni, ali isto tako znamo da posedujemo kvalitet i da to treba da potvrdimo na terenu. Sada je red na nas da pokažemo kako igramo kod kuće i koliku moć poseduje Marakana", rekao je Naser Điga. 

 

 

Očekuje i ispunjene tribine stadiona "Rajko Mitić" u sredu od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium)

"Gde god da igramo imamo podršku. Svi su videli da su navijači bili uz nas i u Norveškoj, a znamo da su prešli dug put. Veoma smo im zahvalni na tome, ali u isto vreme želimo da istaknemo koliko će nam značiti ispunjene tribine Marakane u sredu. Sve je lakše kada je stadion pun, atmosfera je neverovatna i nijednom protivniku u toj situaciji nije lako. Igraćemo za zvezdaše. Verujem da će se takođe i priključiti akciji kluba i doći u crveno-belim dresovima. Samo nas jedan korak deli od Lige šampiona, sa 50 hiljada navijača na stadionu, imaćemo 12. igrača na terenu, to može biti i odlučujući faktor", zaključio je Điga. 

Danas je UEFA odredila i sudije, glavni će biti Italijan Davide Masa.