UEFA Liga šampiona

Zvezdan Terzić iskren: Očekivao sam bolju igru Zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 11:10
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde MN Press
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde posle poraza u Norveškoj, ne krije da je očekivao mnogo bolje izdanje crveno-belih. 

Ipak, on je istakaao da svi zajedno imaju dosta razloga da veruju da je ovaj tim kadar da se plasira u elitno takmičenje i u revanšu savlada Bode.

"Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Međutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača. Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo", rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde. 

Ulaznice za revanš meč su već u prodaji, a već sada je veliko interesovanja za ovaj duel, upravo uz podršku navijača crveno-beli bi mogli do velikog trijumfa. 

"Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona. 
Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona". 

Zvezdan Terzić je javno pozvao publiku da u sredu dođe na najveći srpski stadion.

"Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona", zaključio je Terzić