UEFA Liga šampiona

Milojević mora da aktivira plan B za revanš! Rezervisti doneli energiju, Hvang poručuje: Da budemo hrabriji kod kuće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 08:40
In Bom Hvang, vezista Crvene zvezde MN Press
In Bom Hvang, vezista Crvene zvezde

Crven zvezda poražena je u plej ofu za Ligu šampiona od Bode/Glimta 2:1, pa će tako prvak Norveške sa minimalcem na revanš u Beograd. 

Ukoliko žele u elitno takmičenje, moraće izabranici Vladana Milojevića da odigraju mnogo bolje nego u na severu Evrope, jer u prvom poluvremenu nisu odavali utisak ekipe, koja znašta želi.

 

 

Bilo je dosta grešaka na sredini terena, rivaal je lako osvajao prostor, stavrao šanse, uspeo je čak i da pogodi prečku, a u istom tempu je domaćin nastavio i u drugom poluvremenu. 

Do 62. minuta već bilo 2:0, pa je Milojević morao brzo da reaguje da zaustavi eventualnu katastrofu. Usledile su izmene koje su Zvezdi donele mnogo bolju i sigurniju igru i što je najvažnije od svega gol za nadu u revanšu. Pred punim treibinama na stdionu "Rajko Mitić" ovaj rezultat obećava. 

 

 

Ipak, morao bi Milojević da razmisli o promenama u sastavu u revanšu. Strelac Mimović, Milson i Duarte doneli su neophodnu svežinu ekipui, odigrali su na visokom nivou, pa su i konci igre do kraja meča bili u rukam crveno-belih. 
To samo znači da Milojević ima opciju B, samo je treba aktivirati za revanš. 

Razočarani su bili igrači Crvene zvezde posle utakmice u Norveškoj. Svi su očekivali mnogo bolju igru i rezultat, In Bom Hvang, je apostorfirao da izgovora za neuspeh nema.

"Svi smo tužni, jer smo Izgubili smo. Dobro je da smo postigli gol koji će biti važan za revanš na Marakani sledeće nedelje", rekao je južnokorejski fudbaler.

Mnogo se u minulom periodu pričalo o podlozi, ali Hvang u veštaačkoj travi neće da traži alibi. 

"Ne bih da ispadne da tražim bilo kakav izgovor. Analiziraćemo u čemu smo bili loši Ono u šta sam uveren, jeste da nećemo da igramo ovako kod nas. Moramo da ih pritisnemo, da trčimo kao 11 pasa, kao 11 lavova".

Crvenu zvezdu sledeće srede očekuje težak revanš u Beogradu. Prvo će izabranici Vladana Milojevića morati da nadoknade minus, a potom i daju gol za prolaz u elitu.

"Moramo da budemo hrabriji kod kuće i pobedimo sa dva gola razlike. Siguran sam da to možemo da uradimo", reko je jedan od boljih na terenu u Norveškoj u crveno-belim dresu.